
Печиво крамбл кукіс — справжня американська супер зірка, що вже завоювала всенародну любов та популярність далеко за межами американського континенту. Поєднання ніжного маслянистого та розсипчастого тіста з вкрапленнями шоколаду виявилося настільки вдалим, що назва “крамбл кукіс” сьогодні справжній бренд, а саме печиво продається в одній зі 862 пекарень, розміщених в усіх куточках США.
Втім щоб поласувати смачним печивом не обов’язково купувати квиток на літак, натомість просто скористайтеся моїм перевіреним рецептом. А ще раджу спробувати американське шоколадне печиво з мигдалем.
Корисні поради з приготування печива
Охолодження тіста — важливий крок, завдяки якому вам буде простіше формувати кульки, а печиво краще триматиме форму під час випікання.
Не перегрівайте масло, воно повинно бути рідким та теплим, але не гарячим, щоб не зіпсувати структуру тіста.
За бажанням, до тіста можна додати кілька крапель ванільної есенції, для аромату.
Який шоколад обрати
У класичному рецепті крамбл кукіс використовуються кондитерські дропси з молочного шоколаду. Але якщо ви не любите надто солодких десертів, то все ж радимо додати до печива саме чорний шоколад, з вмістом какао-бобів не менш як 70%. І звісно, замість дропсів ви можна просто подрібнити шоколадну плитку. Немає шоколаду? Тоді приготуйте просте пісочне печиво на маслі.
Що можна додати до печива
Хоч шоколад є найпопулярнішим наповненням для крамбл кукіс, але не варто обмежуватися лише одним смаком. За бажанням, замість шоколадних дропсів можна використати драже M&M’s, кранчі з корицею (запечені мюслі), шматочки горіхів, кокосову стружку. Також готове та охолоджене печиво перед подачею можна додатково прикрасити улюбленим солодким кремом, наприклад на основі крем-сиру. До речі, смачне печиво можна приготувати не лише на маслі, але й на тваринному жирі, як і рецепті пісочного печива на смальці з цукром.
Як приготувати крамбл кукіс
Інгредієнти
Крамбл кукіс: покроковий рецепт



Радимо придбати підписку на наш сайт, щоб відключити рекламу та створити зручну кулінарну книгу з рецептами

Немає коментарів:
Дописати коментар