
Ця літня закуска із соковитих кабачків, томатів та сиру першою розлітається зі столу — ми перевіряли! Для її приготування знадобляться лише доступні сезонні продукти та мінімальні кулінарні навички. Кабачки зберігають свою соковитість та пружність, помідори додають приємної кислинки, ну а сир та сметана довершують картину рум’яною скоринкою.
Поради з приготування кабачків по-французьки
Обирайте молоді кабачки з тонкою неушкодженою шкіркою — вони смачніші та мають більш пружну структуру. Якщо кабачки після додавання солі пустили сік, можна додатково просушіть їх паперовим рушником. Що стосується сиру, то чедер, тверда моцарела для піци, гауда чи ементаль є вашими оптимальними варіантами. Спробуйте також запечені кабачки в духовці з лимонним соком.
Чим можна доповнити закуску
Сметану в рецепті можна легко замінити густим білим йогуртом або майонезом. Для аромату в сметану чи йогурт додайте трішки пропущеного через прес часнику. А для більшої поживності закуску можна доповнити шматочком шинки чи скибкою запеченого курячого філе або спробуйте рулетики з кабачків із яловичим фаршем.
Як приготувати кабачки по-французьки
Інгредієнти
Кабачки по-французьки: покроковий рецепт
Радимо придбати підписку на наш сайт, щоб відключити рекламу та створити зручну кулінарну книгу з рецептами
Немає коментарів:
Дописати коментар